woensdag 17 juni 2009

kaartje

Ik moest een kaartje maken, in naam van de lln, voor de leerkracht die ik momenteel vervang. Ik heb vlug van 2 bierkaartjes wat gescrapt en heb gebruik gemaakt van enkele restjes papier. Op 1 zijde van het kaartje, ik heb er geen foto van genomen, heb ik enkel hun initialen gezet, de lln kunnen dan morgen zelf hun naam erbij schrijven. Het papier is geruit, net zoals de achtergrond van het papier op de eerste foto, en hun letters zijn ook met embossingtechniek bewerkt.

Ik heb hier ook weer met embossing gewerkt, een klein labeltje grungeboard gebuikt (dit ook bewerkt) en een stempeltje erop gezet en ... af en toe zwarte stickles.

Op de achterzijde heb ik geen distresstechnieken toegepast. Dat staat wel wat in contrast met de voorkant, maar op foto lijkt het altijd wat anders. Het past perfect samen...


Hier heb ik eerst, met zwarte stazon, enkele bloemen stempels gezet. Daarna met embossinginkt nog enkele bloemetjes erbij, deze met distress-embossingpoeder geheat en... ik vind het eigenlijk wel gelukt. Best dat het de binnenzijde is. Ik vond het zo mooi genoeg en ben er voor de rest vanaf gebleven.

2 opmerkingen:

Lean zei

Dat is weer een mooi kaartje geworden met leuke technieken.
gr,lean

natacha zei

mooi kaartje zeg ann
leuk al die tehnieken dat je gebruikt hebt
groetjes natacha