maandag 22 juni 2009

40 jaar!!! tweede en derde pagina

Ja, ik heb vandaag tussen het naar school gaan door, wat gescrapt. Er staan op beide pagina's nog geen foto's omdat ik nog steeds geen inkt heb voor mijn printer. Dus dat wordt dan later aangevuld.


Ik heb grungeboardletters gebruikt die ik met distressinkt geinkt heb en waar ik daarna kleuloze embossingpoeder op geheat heb. De letter A had ik al gebruikt. Van het restje heb ik de randjes uitgeknipt en bewerkt. Kwestie van niets te laten verloren gaan!


Het bruine blaadje is bruine cardstock (hetzelfde als de basis van mijn boekje) waar ik met mijn hamertje vele gaatjes in heb geklopt. Af en toe heb ik dan een stukje af gescheurd en zo lijkt het alsof het een blaadje is dat uit een boekje gescheurd werd... Ik heb ook een stukje zwarte kant toegevoegd.


Ook hier heb ik met embossingpoeder gewerkt, alleen heb ik distress "old paper" gebruikt i.p.v. kleurloze. Op enkele plaatsen heb ik 2 soorten cracklepaint uitgeveegd.


Op dat vlakje papier komt de foto van mijn uitnodiging. Ook hier kwam mijn hamertje goed van pas...


Ik heb van Tim Holtz een mask gebruikt (is dat boordje bovenaan de pagina) en enkele swirls geinkt. Het bloemetje is toegeplooid, ik heb uit het bijpassend papier een cirkeltje gesneden en daarin een splitpennetje gedaan.

4 opmerkingen:

natacha zei

wauw zeg heel mooi ann

sofietjes borduurwerkjes zei

zeer mooi.
veel werk

Ann zei

prachtig wat je maakt!!!
Met heel veel aandacht lees ik alle detais ,dank u voor de uitleg
Ann Goesaert

Lean zei

JAJA jij weet het spannend te maken.HAHAHAHA,groetjes,lean