woensdag 24 juni 2009

40 jaar!!! pag. 8 en 9

Oef, 45' prutsen, plakken, pareltjes rijgen,... en mijn pagina is bijna klaar. Ik hoop dat ik morgen eindelijk inkt ga hebben zodat ik aan mijn foto's en tekstjes kan beginnen. Afwachten. Ondertussen amuseer ik me ongelooflijk. Vandaag een vrije dag, misschien morgen tussen door nog wat scrappen, we zullen zien.
Ik heb deze pagina's wat sober gehouden. Er komen foto's in van toen we net in Brugge aankwamen en ik aan de dames de opdracht gaf: zoek de wijngaardstraat en ga daar naar toe... Ze gingen eerst de verkeerde kant uit, maar gelukkig... namen ze toch de juiste richting. Het enige minpuntje van de dag (hebben we geen foto van) was de ongeveer 2' durende regenbui, net voor we ons einddoel bereikten.

Ik heb de letter B en het kadertje uit grungeboard gebruikt. Beide heb ik ook met dezelfde kleuren geinkt. Het huisje dat aan de "B" hangt en het lintje eronder komt uit hetzelfde winkeltje waar ik wat extra's mocht kiezen!!! Speciaal voor Monique: ik gebruik ze he! En eigenlijk maar goed dat ze me niet minder dan 1m wou geven...;)

Hier heb ik eventjes geprutst. Ik heb gaatjes geprikt en dan de onderste rij steken eerst genaaid. Daarna telkens opnieuw: draad in de naald, uit de naald, 5 pareltjes erin, draad in de naald,.......
Een saai werkje, maar het resultaat is wel mooi!

Ik heb op verschillend plaatsen gaatjes geklopt, wat gescheurd en dan geinkt. Die swirlstempel heb ik eerst met stazon gezet. Daarna heb ik met witte wasco de binnenkant ingekleurd en daarna ben ik er met bruine distressinkt overgegaan. Op de plaatsen waar de witte wasco zit, wordt de inkt niet opgenomen. Mocht ik nu bv oranje inkt gebruikt hebben dan ging dit veel duidelijker zijn.

3 opmerkingen:

sofietjes borduurwerkjes zei

amai wat een mooie dingen allemaal.
hoop dat ik dat ook ooit ga kunnen.

Scrappycat zei

En het wordt steeds mooier....

natacha zei

ooooh deze is ook weer super
ook weer prachtige kleuren heb je gebruikt
groetjes natacha