vrijdag 26 juni 2009

40 jaar!!! pag. 10 en 11

Mijn pagina's volgen elkaar stilletjes aan op... Mocht de drukker nu eindelijk eens bellen om te zeggen dat de inkt toegekomen is dan kan ik aan de afwerking beginnen... want ik heb nog steeds geen foto's!!!


Op beide pagina's komen foto's van 'ons goed gedrag' in Carpe Diem (Een gezellige zaak waar je kunt ontbijten, brunchen,... in Brugge). Achter de postkaart is er plaats om veel foto's in op te bergen.

Ik heb hier mijn naai machine niet uitgehaald, maar zo vlug enkele gaatjes gemaakt en met de hand wat kruisjes genaaid. De stempel 'celebrate' heb ik op een stukje plastiek gezet, uitgeknipt en met een nietje vastgemaakt.


Het gekleurde strookje papier is enkel aan de randjes vastgeplakt, met dubbelzijdige plaklint. Er onder heb ik stukje krantenartikel en een taartblaadje (zo'n rond ding waarop je je taarten legt) geinkt. Ik dat 'zakje' zitten een paar 'flapuits' van de dames!!!

Deze pagina heb ik wat sober gehouden, omdat er veel foto's op komen. De kodak is ook op plastiek gestempeld en vastgeniet aan het gekleurd strookje papier.

4 opmerkingen:

Lean zei

Jaja geef de drukker maar de schuld hihi maar deze pagina´s zien er ook weer cool uit.
gr,Lean

Corinde's Creations zei

Dit ziet er allemaal weer heel mooi uit.

Groetjes, Corinde.

Scrappycat zei

Dit is het mooiste boekje dat ik ooit gezien heb! Ik ben benieuwd naar wat volgt...

natacha zei

ziet er idd weer heel goed uit zeg
terug mooie kleuren heb je gebruikt
groetjes natacha