dinsdag 23 juni 2009

40 jaar!!! vierde en vijfde pagina

Ja, ik kan al pagina 4 en 5 tonen. Ze zijn nog niet af!!! Want ik heb de foto's er nog niet in verwerkt. Dus wanneer je gaatjes ziet....die worden binnenkort allemaal ingevuld met sfeerbeelden!!! Daarom heb ik pag.5 ook nog niet vastgeplakt. Eerst de foto, nog wat details en daarna plak ik alles vast.


Ik heb af en toe een stukje gescheurd. Daarachter heb ik stukje krantenartikel geplakt. De randen heb ik ook allemaal afgeschraapt en daarna geinkt. Ik heb voor deze pagina's 3 soorten inkt gebruikt. Een tint blauw, groen en walnut steel. Allemaal distressinkten.
Op de hoekjes heb ik dan een stempel met muzieknoten gedrukt. Hiervoor gebruikte ik "walnut steel". De cijfers en letters heb ik ook nog een veegje inkt gegeven. Ze zagen er anders zo 'nieuw' uit.


Ik gebruikte voor de foto hieronder verschillende technieken: eerst wat crackle paint, daarna de stempel met muzieknoten. Hierop stempelde ik dan een swirl met embossing inkt. Ik gebruikte distress embossingpoeder (old paper) en heb deze geheat. Op het einde heb ik dan nog eens kleurloz embossingpoeder erop geheat.


De scheur hierboven vulde ik op met een stukje krant. Ik had al enkele gaatjes geprikt en heb dan met naald en draad 3 kruisje genaaid. Hierop heb ik ook wat crackle paint gewreven. Die zwarte vlekjes zijn stickles.


Ik had als allereerste de verschillende kleuren crackle paint aangebracht. Want dat duurt een tijdje voor dat droog is. Daarna heb ik beide pagina's tegen elkaar gelegd en een mask van 'Tim Holtz' met blauwe distressinkt erop geinkt.

Dit hoekje is gemaakt met bruike cracklepaint (vintage), hierop distress embossingpoeder (old paper) en daarop nog eens kleurloze embossing. De zwarte vlekjes zijn ook weer stickles.

5 opmerkingen:

Lean zei

En dan ook nog gaten erin[hihi]maar het ziet er super spannend uit....word vervolgt?
gr,Lean

sofietjes borduurwerkjes zei

Amai ik he bewondering voor je dat is zo mooi gedaan echt waar.

Jan zei

Very pretty..love this!

natacha zei

deze vind ik heel mooi van kleur
groetjes natacha

Scrappycat zei

Waaauw An! Dit is prachtig!!!!