woensdag 8 september 2010

wreck this journal

Ik had ergens in juli een artikel gelezen over dit boek en wist onmiddellijk dat dit iets voor mij zou zijn. Ik heb 2 exemplaren besteld eentje voor mij en eentje voor Nathalie. We zijn nu samen aan ons wreckjournal begonnen. Elke dag kiest één van de kids een nummer en deze pagina gaan we dan zoeken en voeren we de opdracht uit die erop staat.
Het is een super leuk boek!!! De bedoeling is om elke dag lukraak een pagina open te slaan, deze opdracht uit te voeren en je uit te leven... Lekker ontspannen! Het is echt een aanrader en kost maar 11,50€ wanneer je hem bij de standaard boekhandel besteld. DOEN DAMES ECHT WAAR (is ook leuk om cadeau te geven)

Het begon eigenlijk al stressie. We gingen de pagina's nummeren! Simpele opgave... maar terwijl ik naar een film aan het kijken was lekker languit in de zetel heb ik mezelf weer overtroffen en ben ik (ik nummerde enkel de oneven pagina's) nr 99 vergeten... Dit kwam ik pas te weten nadat Nathalie haar eindpagina doorgaf. Dat klopte niet met de mijne en wat bleek. Ik was van 97 naar 101 gegaan... Dus met rode stylo heb ik al de foute cijfertjes aangepast ;)
Mijn pagina, met de opdracht zelf heb ik genummerd met rode stift: 012345678901... (mijn vingers ook) en daarna (lang leve de distress inkt) verder geinkt. Het geel is aquarelpotlood uitgewreven met whitespirit.

Maandag 6 sept was de eerste pag gekozen door Lara, mijn dochter. Krassen met een scherp voorwerp... Ik gebruikte een schaar, breekmes en een prikpen.

Gisteren koos Lois, Nathalies dochter pag 23... Ik heb me uitgeleefd met potlood! Ik heb de tekst:" ik weet niet wat ik moet schrijven daarom schrijf ik zo maar wat op!" in potlood geschreven en de rest heb ik met mijn aquarelpotloden opgevuld en weer uitgewreven met whitespirit.

Vandaag koos onze Niels pagina 7. schenk, mors,.... met koffie. Ik heb dus vanmorgen een lekkere senseo gezet. Een verfborstel boven gehaald en me uitgeleefd. Verder heb ik met een lijnstift wat vegen aangebracht en daar heb ik ricoré en gewone koffiegruis op aangebracht. Maar dat plakte en ik was er niet zeker van dat het lang ging houden dus heb ik er maar wat vernis (een restje van de kurkvloer ;) die ik gisteren vernist heb) op aangebracht. (tip van Tim, mijn man) en ja hoor de smurrie is droog en blinkt nu wel wat maar het blijft ten minste

Ik verlang om Nathalies pagina's te zien... wie weet wat zij er van gemaakt heeft?????

5 opmerkingen:

Inge zei

Het is een heel leuk boek inderdaad! Je word er vrolijk van, tenminste...ik wel!

Lean zei

hee wat geinig zeg.
groetjes,Lean.

natacha zei

leuk zeg je bent al aardig op weg

LG zei

fun book!

Maria zei

O wat een leuk idee zo'n boek.
Volgens mij heb niet alleen jij er plezier van, maar je hele familie.
Groetjes, Maria