donderdag 16 september 2010

nog wat wreck werk...

Zoals jullie zien heb ik weinig gescrapt en enkel wat aan mijn wreck journal gewerkt... Ik ben met veel dingen bezig geweest en heb eigenlijk weinig zin gehad om te scrappen. Misschien vandaag wat. Ik ben weer voor 4 maanden aan mijn laatste modules begonnen en in januari ben ik er eindelijk van verlost... Dan 20 uren stage en gedaan ermee maar wel n bachelor rijker!
Ja mijn wreck journal heeft al veeeel meegemaakt. Gisteren moest ik ermee gaan wandelen. Ik heb enkele foto's getrokken (boek in mandje, aan eet- en drinkbakje, overal wat rond en uiteindelijk na de tocht weer in een mandje... net een hond die uitgelaten werd)

Hier moest ik een lelijke foto verminken... geen probleem om zo een foto te vinden...

Maak een vlieger... ik heb hem weer in het boek gehangen aan een touwtje!

Mijn instructies wat duidelijker gemaakt. Ik heb een bijsluiter in stukjes geknipt en de passende stukken in mijn boek gehangen ;)

Een leuke pagina... maak een bende en ruim op. Ik heb langs beide kanten dezelfde letters gebruikt alleen aan de ene kant op een hoopje en aan de andere kant mooi in tekstvorm!

Ja zondag had ik dit boek mee op het schipskesweekend... Ik heb ondertussen het eten er uit gedaan om schimmelvorming te voorkomen...

Ook daar hebben veel voorbijgangers (bekenden en mensen die ik nog nooit gezien had en waarschijnlijk ook nooit meer zal zien - misschien best-) een tekening gemaakt in het boek!

Vandaag moeten er slingers gemaakt worden van een pagina dus dat wordt kleuren en plakken straks...misschien dan weer wat foto's!
Het is nog vroeg, ik denk dat ik even wat ga scrappen om mijn 4 seasonsboek bij te benen...

2 opmerkingen:

Lean zei

hahahaha jij valt nu zelfs andere lastig met je boek .O en luisterd je boek een beetje met uitlaten.
groetjes,lean.

Maria zei

Hahaha, het wordt echt een FUN boek met hoofdletters!
Ik zal je journals de komende tijd volgend, met veel plezier.
Groetjes, Maria