maandag 6 juli 2009

40 jaar!!!

Een high speed pagina...
Toen we die zaterdag in Brugge wandelden, kwamen we een chocolaterie tegen waar er volgend zoets :) te koop was!!! Wat deden wij slimme vrouwen??? Van elk een zakje kopen. En waarom? om te testen welk type onze man is...

Ik gebruikte de originele zakjes waar de snoepjes (we hebben niet de chocolade maar wel de snoepjes - vgl met van die cola snoepjes- aangekocht) in zaten. De zakjes zijn nu ook zakjes. Ik heb de bovenkant niet dichtgeplakt, zodat er nog wat in kan... Ik heb de stukjes foto vastgekleefd achter het plastiek, zo lijkt het alsof er echt wat in het zakje zit.

Op de rechter helft heb ik de volgende winkelstop vastgelegd. Een leuk, tof, knus winkeltje. Ik mocht er wat aankopen. Ik heb, op het kaartje van de winkel, 3 stukjes van de lintjes die ik koos geniet. De lintjes komen elders op de pagina ook terug.
De foto waarop Monique mij een schaap wil laten kopen is niet zo goed gelukt, maar die moest er bij. Achter de foto heb ik papier niet volledig vastgekleefd zodat er een zakje ontstaat. Ik berg er het kaartje in op en ook een stukje van het zakje waarin de knoopjes en lintjes zaten. Achter op dat papiertje heb ik een tekst gechreven.

Ik heb veel swirlstempels gebruikt. Ik heb zelfs een swirl in oranje distress met embossingpoeder geheat. Op het einde heb ik grofweg her en der wat kleurloze embossing geheat en dan... wat zwarte glossy.

3 opmerkingen:

Lean zei

Leuk dat je alles bewaart heb van die dag.Word heel mooi.
gr,Lean

natacha zei

super zeg
idd wel heel leuk dat je alles bewaard hebt
groetjes natacha

Wendy zei

Hele mooi pagina's hoor en ik ben ook wel iemand die vanalles nog bewaard. Is leuk als je het kan meescrappen en zeker een mooie souvenir.