zondag 25 oktober 2009

Heksje Leilani

Ja, we hebben sinds vorige week een heksje in huis. Mijn dochtertje (10j) heeft op de boekenbeurs hier het 'Magische Meisjesboek' gekocht. Dit is een boekje voor meiden in opleiding tot heks (een goede heks!!!) En in het boek staan verschillende opdrachten: maak een heksenboek, kies een naam (aan de hand van vele kenmerken... en bij haar klopte die kenmerken enorm goed met haar persoonlijkheid..) en maak een heksendoos waarin al je heksenspullen in kunnen...
Ze was zelf aan de slag gegaan met een oud schriftje en cadeaupapier en het was niet echt dat.. Dus ik gisteren (tof dat het halloween is volgende week en er scrappapier rond dat thema in de rekken liggen) met haar naar Tiny's in Kortrijk, nog vlug naar de action om een schrift met harde kaft en moeder aan de slag... Voila het boekje is klaar, nu nog de doos.

Ik heb enkel de buitenkant bewerkt. Een beetje distress, crackle paint, glitters... kan wonderen doen... Ik heb ook kleine grungeboard items gebruikt en deze met glimmer mist bespoten.

Ik heb een plukje halloween spinnenweb gebruikt en daar zo'n spin bij geplakt...

De titel van haar heksenschriftje is: het boek der schaduwen....

Hierboven en onder zie je (als je goed kijkt) een stukje web hangen...

5 opmerkingen:

Lean zei

OOOO wat zal ze blij zijn met ZO´N mooi heksen boek...gaaaf hoor!!!
gr,Lean.

celia zei

SUPER!!!!!!

kenneth zei

ziet er super uit
leuk idee

natacha zei

wow schitterend boek zeg
leuk idee ook

Ingrid zei

Wauw , boekje is heel goed geslaagd , precies voor een klein heksje ! Heel mooi!!!