woensdag 7 oktober 2009

Back to the 80

Ik ben een boekje aan het maken over onze laatste 'vrouwenavond', nl: ABBA avond, verkleed in disco, eerst kijken naar Mama Mia en daarna zingen met de playstation singstar van Abba... Een leuke avond en vele leuke foto's. Binnen enkele weken is er een etentje gepland bij een collega die ook van de partij was en voor haar ben ik dit boekje aan het maken...

Ik heb hier vooral geƫxperimenteerd met glimmer mist. Het boekje is nog niet af... dus ik kan nog veel uit proberen.

Allereerst heb ik patroonpapier tot een propje gefrommeld en daarna weer open gewreven. Dit heb ik op de achterkant van scrappapier geplakt en ... bespoten met glimmer mist (olive vine). Dat zie je hierboven.


Het stukje kant dat ik gebruikt heb, heb ik met zowel glimmer mist: olive vine als carame apple bespoten.
Het enig nadeel is dat alles tijd nodig heeft om te drogen... en dat is soms wel lastig ;)

Mijn voorkant is een stempel op een transparant. Ik heb hierop de letters "back" geplakt, nadat ik ze ook met glimmermist (wheaterfields, olive vine en caramel apple) bewerkt had.

Hier heb ik dezelfde stempel gebruikt als op de transparant en daarover heb ik dan stukjes van het bijhorende misting tool geinkt met distressinkt. De letters heb ik uitgesneden en de randjes met zwarte stift overtrokken en langs de zijkant heb ik er nog wat goudkleurige acrylverf op gedaan. Vandaar dat het zo blinkt!!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

het ziet er nu al heel erg mooi uit, ik ben benieuwd als het klaar is!

Lean zei

Ziet er al heel mooi uit en ook ik ben benieuwd naar de rest.
gr,Lean

charlot zei

Mooi gedaan. Ik ben nu ook begonnen met glimmermist.. Vind het zeer leuk om er mee te werken, zelfs bloemen en allerlei dingen
bespuit ik ermee.. Je bekomt soms hele toffe resultaten!!

Ik denk dat die collega zeer blij
zal zijn met dit cadeautje, wie niet trouwens.. Een toffe herinnering moet een leuke layout hebben!!!

Groeten Charlot

Corinde's Creations zei

Dit is echt prachtig wat je nu weer aan het maken bent. Ik heb mijn email adres net op mijn Blog gezet, als je mij dan mailt dan stuur ik je mijn adres. Wat ontzettend aardig van je dat je een kaartje wilt sturen.

Groetjes, Corinde.

natacha zei

wauw zeg ziet er super uit