donderdag 10 juli 2014

Travel journal

Volgende week vertrek ik voor 14 dagen met mijn dochter op reis naar... inderdaad zoals je op de cover van mijn travel journal kunt zien: New York. Voor het eerst samen op avontuur. Dus ook voor het eerst een hele voorbereiding en een travel journal.
Vorige week op een ontspannende creanamiddag met vriendinnen en dochters heeft Lara de ondergrond voor het journal gemaakt. Het was helemaal niet de bedoeling, maar het is een kleurrijke pagina geworden waarop ik dan extra's heb toegevoegd. Ik heb de tekst van het liedje van Frank Sinatra in reepjes gesneden, gekleefd en met glossy accents afgewerkt.
 De achterkant is ook super kleurrijk, maar hier heb ik verder geen teksten toegevoegd.
 Vanaf hier zie je van elke pagina een sneakje. Niet al de pagina's zijn af. Dat was de bedoeling niet. Voor, tijdens en na de vluchten heb ik uren de tijd om aan elke pagina te werken. Voor de meeste van de pagina's heb ik papier, labels... gebruikt die ik per happy mail ontvangen heb. Erg leuk, want nu reizen stukjes terug naar land van herkomst...


 Hieronder een stukje van Leen. Gemaakt zoals wij vroeger in de po√ęziealbums deden... (ik had de verkeerde maand op mijn pagina geschreven en daarom heeft ze de datum elders opnieuw 'verstopt)


 De super leuke papierstrook heb ik afgesnoept van Monique, na veel zagen zit hij gelukkig toch in mijn journal... 
 
Voila, binnen enkele weken aangevulde sneakjes...

Geen opmerkingen: