woensdag 27 augustus 2014

on line a day.../ 1 zin per dag...

Ik kreeg een zelfgemaakt schriftje mee op reis waarin ik elke dag een zin, een woord, iets dat ik van conversatie hoorde moest noteren. Wonder bij wonder lukte dat heel goed en was het leuk om te doen. Soms wel even moeilijk omdat ik dan weer vergeten was wat ik moest onthouden omdat ik net het boekje niet mee had... Uiteindelijk heb ik er overal opmerkingen bij geschreven, soms een tekening gemaakt... om later nog te herinneren waar ik het weer gehaald heb.
Ik heb dus een vervolg gemaakt. Hieronder zie je de voorkant van het boekje. Ik neem het meestal mee in mijn handtas (klein formaat en niet te dik)
Hieronder zie je een stukje uit het boekje. Ik gebruik mijn gelatto's om wat kleur aan de pagina te geven. Een beetje uitwrijven met een babydoekje en ... klaar.
 Op de foto hieronder zie je mijn mislukte poging om eens een gezichtje te tekenen. Dit is de opdracht van DLP deze week. Dat is nu echt mijn ding niet. Maar oefenen baart kunst zeggen ze... dus ik blijf het toch even verder aanzien en probeer om ooit eens een geslaagd gezicht te tekenen...


Geen opmerkingen: