dinsdag 9 februari 2010

koopjes

Ik ben eindelijk aan week 4 geraakt. Nog 2 en dan ben ik helemaal mee...
Ik heb voor deze LO restjes papier gebruikt. Enkele van de etiketten heb ik op deze LO geplakt. Ik heb van 1 strookje papier een zakje gemaakt waarin een kasticketje zit. Het andere heb ik ergens weggegooid.... Ik had het ticketje er al ingestoken en toen heb ik als laatste mijn tekstje geplakt. Waarschijnlijk is de lijm door het papier gedrongen want mijn ticketje heeft nu enkele donkere vlekken....
Ik heb uiteindelijk toch een witte achtergrond gekozen. Langs de randen heb ik met de losse hand wat lijntjes getrokken en een veegje groene inkt aangebracht.
Een simpele LO zonder foto dus (wel raar om dat zo eens te maken)

8 opmerkingen:

Chantal van de Kant zei

wat een leuk idee om zo een LO te scrappen. Is weer een keer heel iets anders dan de gebruikelijke kinderfoto's.
Mooi blog heb je. Het viel me op omdat je van Lauwe bent. Zelf kom ik uit Kortrijk, maar ik woon al bijna 15 jaar in Nederland. Als ik Vlaamse blogs tegenkom ga ik altijd even kijken.

Lean zei

Heb je mooi gedaan zo de opdracht en gaaf papier ook.
gr,lean.

Jol@nd@ zei

Bedankt voor je leuke reactie op m'n blog!! Deze layout is ook erg leuk geworden en ook leuk een keer een lauout zonder foto!!

Groetjes Jolanda

Anoniem zei

heey jij gaat als een speer!! ziet er mooi uit en je bent inderdaad bijna bij. ik moet week 6 ook nog doen hoor. soms loop ik ook wel eens wat achter haha. ik vind hem heel leuk, ook zonder fotos. vond dat ook een beetje raar om te doen bij week 3 maar uiteindelijk was ik er toch wel blij met het resultaat. week 6 maak ik over het afgelopen weekend, dat was zo gezellig dat ik daar helemaal blij van word! ga zo door.

Ingeborg Dijkstra- Verbeek zei

Hoi ... bedankt voor je lieve en leuke complimenten op mijn blog! Leuke layouts heb jij trouwens ook gemaakt!

scraplijn zei

Dank je wel voor het compliment op mijn blog!Je maakt zelf ook mooie dingen zeg, en je J.O. wordt al aardig leuk. succes met volhouden!

Groetjes Marjolijn.

natacha zei

hey das wel leuk en origineel deze layout
leuk voor later ook
groetjes natacha

Irritantsmurfje zei

Inderdaad gek zo zonder foto... Maar wel een leuke uitwerking van de opdracht! Goed bezig!!