dinsdag 9 februari 2010

5 Vriendinnen

Ik heb een vluggertje gemaakt ;)
Voor week 3 waren de woorden: vrienden, vriendinnen en vriendschap opgegeven. Ik heb dan maar een foto van het verjaardagsfeestje van Lara gebruikt (werd op 2 januari gevierd) waarop ze met al haar vriendinnetjes staat. (Ofwel 'de bende van de wc-eendjes maar dat is geheim...ssst)

Ik heb de strookjes en de foto met een stukje schuurpapier bewerkt. Dat geeft een leuk effect, vooral op glanzend fotopapier. Ik heb hem ook in zwart/wit geprint want anders waren de kleuren een beetje fel.
Voor de LO heb ik een voorbeeld gebruikt uit het 'scrapbook'magazine van februari/maart dat gisteren in mijn brievenbus lag... Daar was de achtergrond wit, maar ik had geen zin in 'wit' vandaag, dus daarom groen... Een beetje verlangen naar de lente...
De foto is niet zo goed gelukt (een beetje scheef... ook een vluggertje)

5 opmerkingen:

kirsticoo zei

This is a really really lovely LO... I love the soft muted colours...xoxo

Corinde's Creations zei

Dit heb je prachtig gemaakt, het is een hele mooie LO geworden.

Groetjes, Corinde.

Lean zei

Ondanks het tempo....vluggertje....vind ik hem toch tof geworden.
gr,lean.

Anoniem zei

je bent al goed op dreef! het ziet er super leuk uit. de woorden voor week 4 zijn 'koopjes/uitverkoop/korting', of iets in die geest. week 5 is 'spijt', en week 6 is 'iets waar je blij van wordt'. maar nogmaals, als een woord helemaal niet van toepassing is, dan kies je gewoon zelf een woord wat wel bij jou of bij die week past.

natacha zei

hele mooie layout
leuk met die circels onderaan
is weer eens iets anders
groetjes natacha