dinsdag 3 augustus 2010

my brown eyes

Op de blog van Lean las ik dat ze een pagina gemaakt had voor de scrapperschallengeblog. http://scrappers-challenge-blog.blogspot.com/
Het was een scraplift van een pagina van Irene Tan (scrapperlicious). Ik heb al regelmatig enkele van haar LO's gelift en de Lo waar het hier om gaat eigenlijk vorig jaar gebruikt als voorbeeld om een pagina te maken. En aangezien je wat nieuws moet creëren heb ik de uitdaging opnieuw aangegaan. Onze Niels was deze keer aan de beurt... en dus heb ik even zijn bruine ogen in de kijker gezet.
Ik heb met mijn hamertje weer gaatjes geklopt!!! Een rijtje langs de foto van Niels en eentje op het blauwe papier net achter de foto. Voor deze laatste rij heb ik wat grotere gaatjes geklopt...Ik heb mijn embossingpoeder weer eens uitgehaald. (Blauwe van ZING! kwam mooi uit bij de blauwe kleuren van het papier)Die kruisjes zijn gemaakt met een oranje gelpen dus nep stiksel)

Wat details...

Ik heb grungeboard gebruikt en met blauwe (broken china) distressinkt gekleurd. Daarna met oranje draad enkele steekjes gemaakt.
Hieronder heb ik een hoekje losgesneden van de pagina, een andere kleur onder geplakt en het los hoekje ingeknipt en wat omgeplooid.

Ook hier hetzelfde: hoekje uitsnijden, verknippen en omkrullen en onderaan een andere strook papier kleven.


4 opmerkingen:

Lean zei

gaaf geworden mooie kleuren ook en een topfoto.En je hebt je eigen weer lekker uitgeleefd op details.
groetjes en een fijne avond nog,lean.

natje zei

Heel mooi!
Mooie details!

Groetjes

Sandra's Scrapsels zei

Wat prachtig!!! Een hele mooie kleurencombinatie en weer schitterend afgewerkt!

Nog even over je vraag: je kan gerust een paardenmodel gebruiken hoor voor een easelkaart! In principe kan je elke vorm wel gebruiken, al wordt het soms wel wat lastig.
Gewoon een redelijk simpel model paard uitzoeken en dan 1x geheel uitknippen en de rest op 3/4 vouwen (anders blijft hij niet staan!).
Succes ermee en ik zie de kaart hier wel voorbij komen t.z.t.

Groetjes, Sandra

natacha zei

heel mooi gedaan zeg an
super leuke details zitten er weer in
ook heb je heel mooi papier geberuikt
grtz natacha