zondag 9 augustus 2009

crocodile fun

Op 'Daantjes site' had ik gisteren enkele sketches gekopieerd. Van een ervan heb ik net een LO gemaakt. Ik heb voor één keer geen distress gebruikt, geen embossing, gewoon mijn foto's, papier en gewone gras-groene inkt. En dit is mijn resultaat: (Ben wel benieuwd wat zij van de sketch gaat maken)

Voor de bloemetjes heb ik, uit een bijhorend papier, wat grote bloemen uitgeknipt. Hierop dan wat gewone bloemetjes en een splitpennetje in het midden. Heel simpel eigenlijk. (Dan vraag ik me af waarom ik zo graag met distresstechnieken werk, al dat werk. Maar eerlijk vind ik die resultaten met distress wel mooier - meer mijn stijl- Misschien maak ik met dezelfde foto's nog eens zo'n LO, maar dan met allemaal distresstechnieken)

De letters zijn blauwe letters, restjes van mijn vorige LO, die ik met de groene inkt ingewreven heb (mijn vingers hebben dezelfde kleur)!

11 opmerkingen:

dithny zei

oh, die is leuk zeg, de lol spetterd er vanaf.
Super LO !!

Lean zei

Heel vrolijk allemaal en een mooie lo geworden.
gr,lean

Peggy zei

Bedankt voor de tip, ik ga die site eens bekijken van zodra ik even tijd heb. Mooie LO trouwens ... ik weet wat je bedoelt ... als je altijd inkt gebruikt ziet het er zo naakt uit als je dat niet doet hé. Maar sommige LO's hebben het inderdaad niet nodig.
xxx Peggy

Riet zei

Hoi An, dank je wel voor je compliment op mijn blog.
Maar wat maak prachtige layouts zeg.
Ik kijk echt me ogen uit bij jou.
Ik ga je volgen ,vind je dat goed?

Fijne avond verder.
En tot de volgende keer.
Liefs Riet.

Corinde's Creations zei

Je hebt weer een prachtige LO gemaakt. Het tasje van mij had ik uit laten snijden op de cricut. Voor de plaats Jerzens heb ik even op de routeplanner gekeken, want het zei mij niets. Het is hier dan ook 1 uur en drie kwartier vandaan. Daar in de buurt weet ik niet wat er te doen is, maar je kan overal heerlijk wandelen hier in Tirol. Ik wens jullie een hele fijne vakantie.

Groetjes, Corinde.

charlot zei

Toffe sketch en je layout is zeer mooi!
Gr Charlot

natacha zei

hele leuke layout zeg
je hebt iets moois gemaakt van de sketch
groetjes natacha

Anoniem zei

mooie LO! heel erg vrolijk! je hebt de sketch leuk gebruikt. Ik heb de sketch al eens gemaakt, staat in mijn archief: december 2008, christmas feelin's. daar kun je hem vinden. op de LO waar je naar vroeg, heb ik op de fotohoek strandzand gemengd met lijm gesmeerd, geen verf of embossing, duurt wel even voor het droog is, maar wel leuk effect!
groetjes danielle

Lean zei

Hoi er staat een verassing voor je op mijn blog.
gr,Lean

PattiM zei

Cute LO. Looks like they were having lots of fun taming that crocodile.. Love the way you grouped the flowers and the title.. Great pictures...

Hugs,

PattiM
(Pattie's passion)

I Scrap So All Moments Are Remembered!

Timi O. Mercado zei

Lovely take on the sketch! Thanks for visiting my blog.