zaterdag 2 mei 2009

Carpe Diem

Voor de opendeurdag, binnen enkele weken bij Tiny's in Kortrijk, mag er een layout ingediend worden. Blijkbaar mag deze nog niet getoond worden... Maar in plaats van al heel mijn creatie te tonen, hier al enkele kleine fragmentjes! Binnen enkele weken komt er dan nog een foto van heel de layout bij.

Ik heb weer wat nieuws geprobeerd!!! Inkten op plastiek. Ik denk dat de 'normale scrapper' een speciaal acrylblad gebruikt!!! Maar ik had dat niet, dus werd het gewoon een stukje harde plastiek. Het was niet gemakkelijk. Je inktkussen verschuift gemakkelijk, of je inkt te licht, door niet goed door te duwen met je stempel (waarschijnlijk beginnersproblemen). De randen heb ik met een zwart stiftje gemaakt, daarna heb ik er, met een witte stift, puntjes op gezet.


Het moest een beetje passen, dus heb ik nog een stempel op plastiek gezet, wat beter gelukt is!!
Ik heb dan een klein strookje papier gebruikt om de woordjes op te schrijven.

Ik heb weer grunzboard gebruikt. Een kaal hoekje opvullen met een vlindertje vond ik wel een leuk idee. Ik heb eerst de grunzboard geinkt met distressinkt (oranje tintje) en dit met glossy wat geaccentueerd.

Nog een klein, simpel te maken accentje...


Mijn titel, niet heel erg groot, op mijn layout... Ik heb, met 3 verschillende letterstempels, op een met distressinkt bewerkt strookje papier, beide woorden gezet.


Bloemetjes mochten ook niet ontbreken... Dus heb ik met restjes papier deze bloemen gemaakt.
Dat crèmekleurig lintje heb ik enkele weken geleden van mijn moeder gekregen en voila het plakt al op een lay-out!

De foto, van Lara's eerste communie 3 jaar geleden, heb ik eerst met distressinkt bewerkt. Daarna maakte ik er, langs de rechterzijde, gaatjes in. Ik heb dan de foto genaaid aan mijn strook papier. Mijn draad was redelijk dik, wat me dus bloed, zweet en tranen gekost heeft om het papier niet te laten scheuren!!!


Hier zie je een klein stukje van de layout. voor de rest moet je geduld hebben....

2 opmerkingen:

natacha zei

ziet er heel mooi uit
ben benieuwd naar het totaal beeld
groetjes natacha

Saskia zei

Prachtig werk!!!

Wow... je hebt echt 'n leuke en creatieve blog!!

Groetjes,
Saskia