woensdag 3 augustus 2011

vakantielogboek

Hoe leuk is het vakantiegevoel??? Maar hoe leuker is het om je vakantie creatief voor te bereiden? Neem maar van mij aan dat dit super is! Ik maakte 3 jaren op rij een logboek, dus waarom dit jaar ook niet. Een oud werkschrift van mijn man werd omgetoverd tot een leuk boekje dat dagelijks mee genomen wordt op reis. Alles wat er gedaan wordt komt erin terecht en al de folders, ticketjes,... krijgen er een plaatsje in.

Ik heb al de ringen eruit gehaald en er enkel op de hoeken 6 ingestoken.

Hier boven en onder een blanco versie. Het wit geruit papier is gerecycleerd uit het werkschrift. Van de onbeschreven pagina's heb ik de reclame en de zijstroken afgesneden en deze worden nu gebruikt om onze reisanecdotes op te noteren. De foto's worden nadien op de achtergronden of kriskras door elkaar geplakt.

Hieronder twee voorbeelden van onze vakantielogboek in 2008...
Doordat er zoveel inzit en opgeschreven staat kunnen we nu nog beter nagenieten...

Hieronder heb ik van een ander werkschrift een agenda gemaakt. Dit werkschrift bevat nog onbeschreven bladen dus... praktisch wanneer de school weer aanvangt!


Dus een tip... gooi niet te vlug oude boekjes weg. Haar alles uit elkaar, bewerk de kaft en maak zelf nieuwe pagina's...
Succes

2 opmerkingen:

Lean zei

Super idee en zo leuk om later in terug te bladeren.
groetjes,Lean

Sandra's Scrapsels zei

Wat superrrr An!! Heel goed idee ook! Ik bewaar ook altijd alle 'rommeltjes' van de vakantie! Maar ik heb niet genoeg tijd om alle 'rommeltjes' in te plakken hahah....soms zou er gewoon 48 uur in 1 dag moeten zitten he!

groetjes, Sandra