zondag 30 mei 2010

mini project: A Story

Ik heb enkele schooluitstappen achter de rug en het was telkens dezelfde collega die mee was...dus heb ik voor haar een souveniertje gemaakt...dit kleine boekje (13cm op 13cm en de pagina's binnenin zijn 12cm op 12cm)


Veel distress, enkele stempels, wat zwarte stickles, kantjes,... doorheen heel het boekje. Ik had weinig tijd vrij dus alles moest vrij vlug gaan!


zaterdag 29 mei 2010

liefde...

De uitdaging van week 21 is: Liefde... Je mocht het invullen zoals je zelf wou dus heb ik een foto gemaakt van ons slapende katje. We hebben haar een knuffeltje gegeven en toen kon de fotoshoot beginnen!!! Telkens een andere knuffel tussen haar pootjes en madam bleef mooi slapen.
Omdat ik achter sta (moet week 20 nog doen) heb ik weer een vlugge LO gemaakt. Heel erg simpel met weinig tralala erbij...

woensdag 26 mei 2010

Boodschappen doen!

Week 19 (ik loop een beetje achter met mijn jaarboek) is nu eindelijk klaar. De opgave was: boodschappen doen. Dus heb ik vorige week woensdagnamiddag een foto gemaakt van het shopuurtje met de kids. Lara en Niels hadden schoenen nodig en Sam vond in de ZARA een leuk hemd. Lara had daar direct een heel tenue samengesteld en Niels was weg van de parfum... en ik... ik was weer wat geld kwijt!!!!

Ik heb voor de uitwerking de maandsketch van mei gebruikt van scrapheap. De witte plakletters zijn even overbelicht door de flits maar er staat dus: boodschappen doen!zaterdag 22 mei 2010

award

Deze award heb ik van 2 toffe scrapsters gekregen: Lean en Natacha. Lady's thank you very much!!!!

De bedoeling is dat ik deze door geef aan 10 andere scrapsters en ook even mijn plannen voor binnen 10 jaar vertel.
Maria, Pruts, Inge, Kimmie, irritantsmurfje, Patti M, Yvonne, Celia, Loes, Ingrid

En binnen 10 jaar wil ik super veel technieken kunnen gebruiken, workshops geven en kunnen genieten van al jullie werk!

zaterdag 15 mei 2010

catwoman

Vandaag was het de eerste dag van het scrapbookweekend. Ik heb me heel de dag geamuseerd met het tonen van distresstechnieken en met het maken van deze pagina tussen door.

Alles in thema van de kat. Ik heb eerst glimmermist gespoten, gestempeld, en daarna papier gescheurd en geinkt... Dus echt weer mijn ding!
De kleine katjes heb ik uitgesneden en met glossy accent bewerkt.

Van Greet heb ik de mini stapjes stempel gebruikt om wat extra "kat" toe te voegen.
Ja... ik heb een stukje taartvel gebruikt...

vrijdag 14 mei 2010

moms en daughters

Met de collectie Mama Razi van Bo Bunny heb ik vlug deze LO gemaakt. Zodat ik hem dadelijk mee kan nemen naar het scrapbookweekend bij Tiny's in Kortrijk!

Weer veel distress, scheuren,... Ik heb grungeboardletters gebruikt en deze geinkt. Verder het minifilm rolletje van de Tim Holtzcollectie.

Ik heb eerst uit mijn achtergrond pagina een kader gesneden. Zo had ik nog extra papier over om op mijn LO zelf te gebruiken.woensdag 12 mei 2010

Just me

Dit is mijn inzending voor het scrapavanti weekend nu zaterdag. Ik heb vandaag lekker gekliederd met cracklepaint, distressinket, zwarte verf,...
Ik heb de nieuwe collectie van Bo Bunny gebruikt (mama razi) heel erg mooi papier en je kan er veel mee doen.

Ik heb met mijn hamertje gaatjes geklopt in 3 formaten, overal wat op de zijkanten van de pagina. Daarna heb ik deze nog eens geschraapt en met distress bewerkt. Met mijn naaimachine heb ik deze pagina dan op een andere gestikt.

De grote klok heb ik gestempeld op plastiek, het kleine klokje op papier dat ik nadien geinkt heb. Op een klein negatiefje heb ik een kleine foto geplakt.

Ik heb uit karton 4 reepjes van 16cm op 2cm gesneden en deze met crackle paint bewerkt. Ik heb ze daarna in de hoekjes schuin afgeknipt en aan elkaar genaaid zodat er een kadertje ontstaat. Op het garen heb ik nog een laagje crackle paint gedaan en zwarte stickles.

De foto heb ik met schuurpapier bewerkt, dan gaatjes in geklopt, geinkt en met een veiligheidsspeld aan het kadertje gehecht. Ook hier hangt er veel distressinkt en stickles.

Onder de foto en daaronder weer zitten er 2 verschillende stroken papier. Deze zijn gescheurd, hebben gaatjes en zijn geinkt. Ik heb hier ook een klein stukje negatief bij gehangen. Op de foto, woordjes,... heb ik zwarte verf vlekken gemaakt. Maar omdat dit mat wordt bij het drogen heb ik er nog eens een laagje glossy accents gelegd. Nu blinkt het leuk! De letters van just me heb ik ook een laagje glossy gegeven...

Ja, hier en daar een extra eyeletje, tekeningetje en een ketting met splitpen om het geheel af te werken.

Ben benieuwd wat ze gaan zeggen... het is weer helemaal mijn ding!!!

dinsdag 11 mei 2010

Familiefeest

Vorig weekend was de opdracht iets scrappen rond een feest. Ik had dat weekend keuze genoeg: op vrijdag een familiefeest in Limburg, op zaterdag bij de buren en op zondag een ontbijt, verjaardag van het petekind van Tim, het communiefeest van Morgan en het communiefeest van Fenne.... en ik had inderdaad op woensdag een zwaar examen maar ben hiervoor gelukkig geslaagd ( val in herhaling maar is leuk om te zeggen). Dus mijn LO gaat over het feest vrijdag...
Op de foto sta ik samen met mijn ouders en Jan, mijn broer. Ik denk dat het een eeuwigheid geleden is dat we nog eens samen op de foto staan. Met deze dus...

Het moest een kleurrijke LO worden. Ik ging nog wat extra bloemen hangen maar dat maakte alles zo zwaar. Dus heb ik een lintje gebruikt uit de zak die ik die vrijdag gekregen heb! Ze komen dus goed van pas!

Ik heb de tekst op een labeltje gezet en dit kan ik gewoon achter e foto inschuiven. Praktisch en heel simpel te maken!

Dit is de uitnodiging van het feest. Ik heb hem op de linkerpagina geplakt...

Mijn vriendin en ik

Ik sta een beetje achter met mijn 4 seasons book (allemaal de schuld van mijn voorbije 2 examens - ik weet dat ik van het laatste examen geslaagd ben) Dus heb ik nu namiddag eventjes de tijd genomen om wat te scrappen! Eindelijk!
De opgave was gegeven door Severine: mijn vriendin en ik. En we moesten gebruik maken van 1 stempel en een randpons. Maar dit heb ik niet dus werd het een kartelschaar!

De foto werd genomen op de workshop met Lance Anderson enkele maanden geleden...

Een simpele LO met, uitzonderlijk voor mij een tekst erbij...


woensdag 5 mei 2010

man wordt vrouw en vrouw wordt man!

De opgave voor week 17 was koninginnedag. Maar bij ons in België bestaat dit niet dus heb ik een LO gemaakt van onze laatste party bij de buren. Het was zo wie zo een feestweekend (5 feesten op 3 dagen dat kruipt in je kleren).

Ik heb deze LO super vlug gemaakt om toch eventjes te ontspannen tussen het leren door. Zo dadelijk heb ik om 20u een examen psycho-pedagogische competenties!!!


De mannen.... nu als vrouw...
En wij als vrouw...nu eens in een mannenpakje!

zondag 2 mei 2010

scrapbookweekend te Kortrijk

Voor al de scrapfreaks: Eén datum om in jullie agenda te noteren: Het weekend van 15 en 16 mei. Een weekend vol creatieve impulsen: workshops, koopjes,... kijk eens op onderstaande link. Je vind er nog meer informatie...

http://scrapavanti.blogspot.com/

En wie weet zie ik jullie daar eens in het 'echt' verschijnen!
Vorig jaar heb ik Natacha in levende lijve ontmoet wat echt heel super was...