woensdag 16 juni 2010

mini Birthday Gift

Ik heb een mini boekje (9cm op 10cm) gemaakt voor Natascha die morgen trakteert voor haar verjaardag. Ik heb weer gebruik gemaakt van de collectie Shabby Floral van Fancy Pants. Heel erg leuk om mini boekjes mee te maken... Ik had niet veel foto's en daarom heb ik 3 dubbele pagina's gemaakt.

Enkele detail foto's... Als basis voor de pagina's heb ik bruin cardstock gebruik, deze dichtgevouwen en zo kreeg ik telkens dubbele pagina's waarin ik 2 gaatjes gemaakt heb, een touwtje er door om aan de achterzijde vast te knopen.

Ik heb het kartonnetje van enkele stempels ook verwerkt. Dat groene strikje verbergt een openstaand flapje waarin een foto verstopt zit...

Ik ben sinds maandag de trotse eigenares van de geweldig leuke floral punch... enkele blaadjes ponsen met de andere pons wat reliƫf insteken, aan elkaar plakken en je krijgt geweldige bloemen. Op de 3 onderstaande foto's kun je mijn eerste experimenten bewonderen ;) Je kan de bloemen plooien zodat ze wat meer volume hebben. Je kan er enkele blaadjes van gebruiken als extra touch je kan maw heeeeeel veeel nieuwe bloemen maken uit het designpapier of andere restjes die je nog hebt liggen! Een aanrader dus!


8 opmerkingen:

Loes zei

Oh, wat een gaaf boekje!
En die pons is inderdaad handig! Ik heb hem (nog) niel, maar ik vind het wel mooi!

natacha zei

heel mooi boekje heb je gemaakt
en is idd heel mooi papier
grtz natacha

Lean zei

OOO gaaf weer hoor heel mooi gemaakt en de pons is heel mooi.
gr,Lean.

Chantal van de Kant zei

Mooi boekje hoor.
die pons is inderdaad super. ik heb hem ook al gekocht.

Anneke zei

Dat ziet er heel erg mooi uit, leuke bloemen ook!!

Vicky Blondeel - Scrapavanti - zei

prachtig!!!

Diana zei

Dat heb je weer mooi gedaan An.

Fijn weekend,

Diana.

pruts zei

lijkt me een super pons !!!
heel mooie boekje !!!!!!