woensdag 13 januari 2010

Ja, ik ben eindelijk na bijna een maand weer aan het scrappen gegaan. Mijn examens zijn achter de rug (En ik ben geslaagd...dus op naar de volgende module) en nu kan ik me weer ontspannen.

Dit weekend viert Monique samen met haar man hun 40e verjaardag. En daarom heb ik net deze LO gemaakt. Het is eigenlijk een kopietje van mijn vorige LO, maar ik had weinig tijd en inspiratie...

Ik heb glimmermist gebruikt, wat distressinkt en restjes van de vorige LO. Ik had nog het blaadje liggen waaruit ik de vorige keer mijn vlinders geponst had. Deze heb ik overgetekend en uitgeknipt...

7 opmerkingen:

LaBonita zei

Hoi An, Wat maak je geweldige LO's. Heel inspirerend om door jouw blog te browsen. Bedankt dat je ook op mijn blog bent komen kijken en een berichtje hebt achter gelaten.

Lean zei

Gefeliciteerd pfffff op naar de volgende module.
Je lo is weer heel mooi hoor ik vind hem toch heel anders geworden.
gr,Lean.

Annemarie en Merit zei

Nou gefeliciteerd dat heb je dan alvast maar weer even lekker aan de scrap ziet er mooi uit.

groetjes annemarie en merit

natacha zei

gefeliciteerd meid
zelfs al is je lo op dezelfde basis gemaakt toch is hij weer anders en heel mooi
hou echt van jou stijl en afweking
groetjes natacha

Anoniem zei

Gefeliciteerd dat je geslaagd bent! super goed zeg. nu kun je weer even ontspannen en scrappen. ik vind je LO heel mooi, ook al lijkt hij op de vorige, je sjablonen voor met de glimmermist zijn ook erg mooi.
heb je nog gekeken op het forum waar ik het over had? mocht je dat nou allemaal te moeilijk vinden, dan kun je het ook nog altijd voor je zelf doen het jaaroverzicht maken, maar vaak is het wel een stimulans om het met meerdere mensen te doen en elkaars werk te kunnen zien. als je wilt dat ik uitleg hoe het forum daar werkt, dan geef ik je mijn emailadres wel dan kunnen we even mailen? dat gaat makkelijker als steeds in deze reacties. ik wil je ook wel iedere week het woord doorgeven dat bij de weekopdracht hoort hoor! dan hoef je niet te 'forummen' en kun je het toch zelf maken en hoef je niet zelf de opdrachten te verzinnen. gewoon doen wat je zelf leuk vindt!
groetjes danielle

Rbarakat zei

Love what did with the glimmer mist here!!

Maria zei

Gefeliciteerd met je examens.
Wat een prachtige layout heb je gemaakt. Mooi effect geeft die glimmermist.
Groetjes, Maria