dinsdag 22 januari 2013

Good times

Met hetzelfde papier maar deze keer met de restjes en een gloednieuw boekje amy tangerine stickers. Een snelle LO, weinig werk maar toch wel leuk om te zien. En... Zonder een spatje inkt. Ik heb het niet kunnen laten om toch hier en daar met mijn stiftje enkele extra lijntjes toe te voegen.
Hieronder enkele details van de pagina...

Moments like this...

Een nieuwe collectie papier, net binnen bij Tiny's en ik mag er enkele pagina's mee maken...Natuurlijk enorm uitdagend en leuk om te doen.

Randen scrapen, inkten met distressinkt, zelf bloemen maken, grungeboard inkten en erbij voegen... en dan klaar is de pagina.Op naar de volgende...

art journal

Ik heb zondag- en  gisterenavond eventjes gewerkt in mijn art journalboekje. Voor de zondagpagina was het echt niet moeilijk. Het sneeuwde heel de dag non-stop door, dus werd het een 'let it snow' pagina. Gisteren was het blauwe maandag en natuurlijk kon ik niet anders dan een pagina volledig in de blauwe tinten maken.
Blue monday...
 Let it snow...


art journal


maandag 21 januari 2013

this foto is so verry you

Even gewerkt met glimmermisten. Een vlugge LO... Nadta de glimmermist droog was gewoon wat washi tapestrookjes geplakt en 2 witte bloemen en een stukje lint met glimmermist bewerkt. Het groen gestreept papiertje komt van het zakje waarin mijn dessertje van bij de bakker zat... Ja restjes verwerken he! Wat spatters dylusionink, een boordje met dyluisonink en het was klaar. 

zondag 20 januari 2013

Art journal: My home is where the hart is

Wat glimmermist, dylusionink en gesso meer moet dat niet zijn om een leuke pagina te maken. Wel wachten tot alles goed droog is en dat laatste is soms het lastigste van al... familyalbum

Nog 2 pagina's uit het familyalbum die klaar zijn... 
Belangrijk is de pagina's in je boek eerst te bewerken met gesso zodat er geen verf of inkt aan de andere zijde doordringt. 


Ik heb veel washi tapes gebruikt en om extra kleur toe te voegen heb ik zelf wat tapes gemaakt. Hieronder zie ja wat details van beide pagina's.
 Oogcontact

Ik had nieuwe mallen aangekocht en enkele rollen washi tape om mijn collectie wat uit te breiden. Met de verpakkingen heb ik deze LO gemaakt. 
Het strookje bruin papier kreeg ik om mijn glimmermist op te spuiten, maar ik heb er gewoon een stukje afgescheurd om achter de foto te stoppen. Het lang strookje papier had Vicky over en ik heb er gebruik van gemaakt en het strookje met de bolletjes is ook afval... Dus nooit iets weggooien is de boodschap! Hier en daar wat spetters dylusionink en klaar
sun catcher

Even vuile vingers... awel die even mag je even omzetten naar bijna één dag vuile vingers, want het rood is nog steeds permanent aanwezig op mijn handen :)
Ja, wanneer je een nieuwe, nog geen vochtopnemende doek wil gebruiken om verf aan af te vegen, mag je met echt knal rode vingers rondlopen. Maar het resultaat mag er dan wel wezen.
Veel geel en rood gebruikt (dylusioninkten) en laten afdruipen.


In de rechterhoek op de foto hieronder zie je de witte gesso die wat van de rode kleur heeft opgenomen.


 De zwarte tape is zelfgemaakt en leuk op te gebruiken op een pagina.
woensdag 16 januari 2013

My Family...

Hier nog enkele afgewerkte pagina's. Mijn 3 kids samen op foto, enkele jaren geleden. Ook hier weer veel glimmermist, gesso, tapes,... gebruikt met lekker vuile vingers als gevolg. Ik heb enkele pagina's samengenomen en daaruit een cirkel gesneden. Dus, wat niet goed te zien is op de foto, de foto zit wat dieper in het boekje.
Hier wat details...Mijn volgende pagina staat in het teken van Niels. Ik begin nu stilaan vorm te geven aan mijn boekje en heb ook het volledig idee uitgewerkt. Naast de foto van ons 5 en de foto van de 3 kids, komen er dus nog 3 pagina's met enkele foto's van de kids afzonderlijk. Daarna draai ik het boekje volledig op zijn kop, maak ik een nieuwe voorkant en gebruik ik foto's van mijn ouders, broer en mezelf. Mijn persoonlijk albumpje dus...

 

 
Voila, nu tijd en zin zoeken om de rest af te werken...

dinsdag 15 januari 2013

My family

Mijn eerste pagina in mijn album. Het is wel heel anders werken dan op een gewoon groot blad...maar wel leuk. Ondertussen heb ik al enkele pagina's klaar, maar nog geen foto's hiervan.
Veel gesso, allerlei tapes, stempels, glimmermist, glossy accents,... zijn hier gebruikt. 
 Enkele details...zaterdag 12 januari 2013

Familyalbum

Terwijl het buiten aan het sneeuwen was heb ik ervan genoten om even creatief aan de slag te gaan. Ik had zin om mijn vingers weer eens echt vuil te maken en geloof me, best dat ik nergens heen moet, want ze zijn echt vuil!
Ik heb een boekje (Italiaans-Engels) met in beide talen gedichten -zo'n gratis geval van op de interieurbeurs, maar soms heel erg bruikbaar- bewerkt met gesso, glimmermist, knopen, letters, alcoholinkten, stickles,... en hieronder het resultaat. De foto zijn van slechte kwaliteit daar het redelijk donker is en al wat later op de avond...
 Mijn basis zie je hieronder. Het boekje is langs één zijde in het Italiaans en wanneer je het omdraait en ondersteboven keert dan staat alles in het Engels. Ik weet nog niet of ik mijn album langs de andere kant ook op zijn kop ga zetten of niet... even wachten. Ik ga proberen een klein familieboekje te maken met foto's van ons 5-en en de huisdieren.
 De voorlopige voorkant... Misschien dat ik in het midden nog een minifoto in een klein kadertjes plaats... ik weet het nog niet goed, het is wat kaal en het voelt wat leeg aan zo...

 De titel...
Nu alles laten drogen en morgen misschien de eerste pagina's erin bewerken...