donderdag 26 april 2012

fishing time

Een uurke gescrapt vanmiddag... dit is het resultaat van 'restjes verwerken'.
Allemaal strookjes op elkaar stapelen, lijmen, wat bloemen erop, snow cap en voila... lo is klaar. Misschien nog even een volgende??? BFF

Amai wat een gepruts met die nieuwe instellingen... Mijn volledige pagina staat nu weer helemaal onderaan... dus scrollen maar!
Wat doe je als het hele dagen regent, de kids aan het racen zijn op de playstation??? Inderdaad: scrappen. Ik heb Vicky (van Tiny's Hobby) enkele pagina's beloofd voor op het opendeur weekend en vandaar ben ik eventjes tijd aan het maken op mijn opgelopen achterstand in te halen.

Ik heb hier gebruikt gemaakt van een mask dat ik met gesso opgevuld heb ( gras, bloemen en vlindertjes). Natuurlijk even laten drogen... en dan bewerkt met distressinkt.


 Het vlindertje hierboven is een stuk kleefband. Heel leuk om te gebruiken.woensdag 25 april 2012

Ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe basic grey... Bloemen knippen, leven, steeltjes maken, wat details en klaar... een vluggertje dus!

 Hier de pagina op zijn geheel maar de lichtinval is niet super dus maar hier toch de hele lo


zondag 22 april 2012

i am happy

Ik ben aan de slag gegaan met de cuttlebug en heb de bloemen van Tim Holtz uit plastiek gestanst. 
Deze heb ik met verschillende kleuren alcohol ink bewerkt. en dan allemaal apart (wanneer je ze op elkaar legt, dan zie je de kleuren niet meer) op mijn pagina geplaatst en met wat dmc garen afgewerkt.
Voila het resultaat zie je hier onder.


 

woensdag 18 april 2012

dream

Eindelijk weer eens een gewone lo gemaakt, wil ik hem plaatsen op mijn blog hier, en blijkt dat alles hier een nieuwe look gekregen heeft... Dus al de foto's staan een beetje helemaal door elkaar. Maar ze staan er toch!
Ik heb me uitgeleefd met gesso, distressinkten, alcoholinkten, fragments,...

 
 De letters zijn met alcoholinkt bewerkt, snow cap erop, draadje er rond, cracklepaint erop en daarna wat stickles

 Ja het is redelijk donker hier, dus de foto is niet echt gelukt...vrijdag 13 april 2012

donderdag 12 april 2012

voorbereidingen pizzaboxday

voila nog een klein sneakje van een lo. Hij is momenteel aan het drogen dus vandaar al de foto... deze lo wordt er ook ene voor de pizzaboxday in augustusvoorbereidingen pizzaboxday

Ik ben langzaam aan in gang aan het schieten voor de pizzaboxday in augustus (Ja het is inderdaad nog een poosje... maar even ontspannen en uitproberen tussen door is altijd leuk)
Ik heb me helemaal uitgeleefd met gesso. Velen werken nog niet met dit veelzijdig product en vandaar 2 vliegen in 1 klap.
Hieronder enkele detailfoto's...

Voor de nieuwsgierigen: het is een template van bomen dat ik gebruikt heb. Het blauw dat je ziet is re-inker distress ink: tumbled glass laten uitlopen en open wrijven met een doekjes en dan daarover nog wat gewone distressink van hetzelfde blauw gewreven...

Mijn kartonnen kadeers heb ik met snow cap dabber bewerkt en daarop de re-inkers (tubled glass en crushed olive) laten lopen en wat uitgewreven

Het is nog niet helemaal dat wat ik wil... dus alles blijft even liggen en dan breng ik hier en daar waarschijnlijk nog wat extra's aan.