dinsdag 26 juli 2011

sweet

Ik herinner me nog altijd een van de eerste scraplessen. Vicky zei altijd dat je nooit geen restjes mag weggooien... dus spaar alles, zelfs de strookjes die je van je papier afscheurt!! Ik zag enkele dagen dat iemand strookjes lint aan het verwerken was en ik heb op deze manier mijn afvalstrookjes een andere bestemming gegeven dan de papierbak :)

Hieronder de basis van mijn lo. Alles vlechten en hier en daar vast zetten met dubbelzijdige tape.

Foto's verwerken, bloemen maken, een titel verzinnen en lo is klaar.


woensdag 20 juli 2011

big secrets

Een vlug gescrapte LO. Ik moest niet lang zoeken naar papier want de kleuren groen en oranje zijn hier goed combineerbaar...

Ik heb de foto's met een vijltje geschuurd en daarna wat distress erover.

Uit het papier heb ik de kodakjes geknipt om wat extra te vullen.


donderdag 14 juli 2011

mini-album

Tim vroeg gisteren om nog een album te maken voor zijn collega! Awel ik heb vandaag mijn creativiteit proberen te prikkelen en heb dit mini-boekje gemaakt.
Ik heb papier van Tim Holtz gebruikt, veel distress inkten, grungeboard en allerhande kleine items die ik nog had liggen.

Nu heb ik even genoeg van mini-albums of albums in het geheel... de pagina's komen er weer aan want dat is al lang geleden..

woensdag 13 juli 2011

50 jaar huwelijks album

Ik ben weer eventjes bezig geweest aan een minialbum. Zaterdag mogen we het 50jaar huwelijk mee gaan vieren. Dus... heb ik maar weer oude foto's bij elkaar gesprokkeld en ben ik aan de slag gegaan.
Toen we maandag in Gent waren vond ik dit leuk kaartje... gepast voor de omslag van het album!

hier de foto's van de verschillende pagina's...

Om het gebrek aan foto's op te lossen heb ik een mini albumpje gemaakt met daarin enkel de hoofdjes verwerkt...

Mijn inspiratie voor mini's te maken is zo goed als op... Vraagt Tim vanmorgen of ik nog vlug (nadruk op vlug) een album kan maken voor het huwelijk van zijn collega... We zijn nu woensdag middag en de trouw is over 3 dagen.... met deze salukes ik ga er aan beginnen... Eerst foto's zoeken!