donderdag 24 juni 2010

Cat & co

Mijn jaarboek is al bijna halfweg en dikt al aardig! Ik heb voor deze week weer een combinatie gemaakt van zowel de opgave van scrapheap als van het palet van the color room! Ik heb nu het palet gebruikt van week 10. (zie minifoto)
De opgave was dierentuin. Maar aangezien ik niet van plan ben naar één of andere dierentuin te gaan heb ik maar mijn eigen dierentuin op foto gezet: nl mijn kat en kanarie.

Ik vond het een moeilijke kleurencombinatie. Niet echt evident om te gebruiken en ik zou het niet zelf gekozen hebben... Maar dat blijft de uitdaging!

Ik heb weer wat bloemen geponst en gecombineerd, knoopjes en een lintje als extra item toegevoegd

Leuk hoe de kat met de schaduwkanarie speelt en hem niet te pakken krijgt.

Op de foto hierboven waakt zij bij haar prooi!


zondag 20 juni 2010

dirty girl

Voor de opgave (n°24) voor mijn jaarboek heb ik het kleurenpalet gebruikt van the color room. Groen, Roze, oranje en wit zijn normaal niet onmiddellijk de kleuren die ik samen zou gebruiken, maar ik vind het eigenlijk wel gelukt!
Ik heb een foto gebruikt van Lara die vorige week zondag thuis kwam van de chiro en van kop tot teen onder verf, chocolade, modder,... zat. Ze had net een nieuw rokje aan en dat is nu helemaal gedoopt... Maar ze heeft het heel erg naar haar zin gehad dus dat beetje vuil is vergeven!

Ik heb de bloemetjes gebruikt die mijn moeder gehaakt heeft. Moeke, met deze ze komen van pas!

Ik heb enkele swirls gestempeld. Met mijn zelfgemaakte bloemen erbij en hier en daar een cirkel van pareltjes probeerde ik het geheel wat 'af' te werken.

Ook hier een half bloemetje met pareltjes...

Dit roze bloemetje is ook gehaakt...

woensdag 16 juni 2010

mini Birthday Gift

Ik heb een mini boekje (9cm op 10cm) gemaakt voor Natascha die morgen trakteert voor haar verjaardag. Ik heb weer gebruik gemaakt van de collectie Shabby Floral van Fancy Pants. Heel erg leuk om mini boekjes mee te maken... Ik had niet veel foto's en daarom heb ik 3 dubbele pagina's gemaakt.

Enkele detail foto's... Als basis voor de pagina's heb ik bruin cardstock gebruik, deze dichtgevouwen en zo kreeg ik telkens dubbele pagina's waarin ik 2 gaatjes gemaakt heb, een touwtje er door om aan de achterzijde vast te knopen.

Ik heb het kartonnetje van enkele stempels ook verwerkt. Dat groene strikje verbergt een openstaand flapje waarin een foto verstopt zit...

Ik ben sinds maandag de trotse eigenares van de geweldig leuke floral punch... enkele blaadjes ponsen met de andere pons wat reliëf insteken, aan elkaar plakken en je krijgt geweldige bloemen. Op de 3 onderstaande foto's kun je mijn eerste experimenten bewonderen ;) Je kan de bloemen plooien zodat ze wat meer volume hebben. Je kan er enkele blaadjes van gebruiken als extra touch je kan maw heeeeeel veeel nieuwe bloemen maken uit het designpapier of andere restjes die je nog hebt liggen! Een aanrader dus!


zondag 13 juni 2010

chocolade

Weer een pagina af voor mijn jaarboek. De week 23 opgave was chocolade... iets wat ik helemaal niet graag eet. Dus heb ik enkele verpakkingen gebruik van minichocolade (zat bij het Vaderdag ontbijtpakket) en deze verwerkt in mijn LO. Had ik wat meer tijd gehad dan was het oorspronkelijk idee alles met de naaimachine te stikken maar ik heb nu toch maar vlug mijn stiftje gebruikt.


Alle vierkantjes zijn 5cm op 5 cm tussen de vierkantjes door is er ongeveer 1cm...


waterpret

Ook deze is vlug gemaakt met wat restjes papier. Deze opdracht is die van week 10 (sta ook hier enkele pagina's achter...)van het 4seasonsboek... Komt allemaal goed...

Bij het plaatsen van onze glazen wanden van de douche is mijn schoonvader even komen helpen. Toen ik thuis kwam van de les stond hij een waterpistooltje te vullen in de keuken. Ik me afvragen waarom. Tot ik de badkamer in liep en het niet kon laten om vlug enkele foto's te maken van het hilarisch tafereeltje: Tim aan het boren in de tegels en mijn schoonvader die boor aan het afkoelen met een waterstraaltje dat uit het pistooltje kwam... ik lachen en aangezien Greet de opdracht gegeven had iets ivm water te maken moest ik echt niet lang nadenken!!!Ik

Na enkele weken van studeren en alleen maar al het blognieuws lezen ben ik eindelijk weer in actie geschoten!!!
Ik heb een pagina gemaakt voor het jaarboek (week 22) en nu moet ik er nog 3 maken en dan ben ik weer mee met de draai... helaas komt er vanavond weer een opdracht dus mijn tempo gaat omhoog moeten gaan. Ik heb hier ook weinig werk ingestoken. Ik had nog een anderhalf blad liggen van de Basic Grey Dacher collectie en deze heb ik dan maar op wit cardstock verwerkt.

Een foto van mezelf (met onze kat Wobbe) er op ... want het onderwerp was "ik"!

Mijn tekstje...maandag 7 juni 2010

the color room

Ik heb me gisteren ingelogd bij the color room. Wekelijks kun je er terecht voor een kleurenpalet en sketch zodat je daarmee creatief aan de slag kan. Ik heb nog niet meegedaan en voor wie dit niet kent is het wel eens leuk om daar te gaan kijken naar al de LO's en inspiratie op te doen om dan zelf aan de slag te kunnen. Voorlopig zal het gewoon gaan kijken zijn en vanaf volgende week kan ik dan weer creatief aan de slag... Joepi!!!


Individuele -blinkiessmall