zondag 29 maart 2009

Friends


Weer een pagina af... het lukt me deze dagen wel redelijk goed. Even ontspannen na 2 dagen zwoegen op een opdracht kan toch zo'n deugd doen!!!

We zijn vorige week gaan genieten van het mooie weer in Ellezelle. Niels vriendje was mee en de heren klommen met plezier in een boom voor een fotoshoot.

Een leuk ideetje: een bloemetje in twee snijden en er een ander bloemetje opkleven (de oranje bloemetjes vond ik in de Action. Ik dacht eerst zo'n kitch ga ik nooit gebruiken en ....je ziet maar. Ik verbaas mezelf!)

vrijdag 27 maart 2009

My man


Distressen blijft leuk om te doen... Deze keer was het mijn man die geinkt werd!!!
Het heel licht rood lijntje heb ik met mijn naaimachine gemaakt.
Ook hier gebruikte ik weer grungeboard.

donderdag 26 maart 2009

Lara en Febe

Ik heb me weer eens uitgeleefd!!! Ik heb een paar nieuwe technieken proberen te integreren...


Ik heb de foto eerst geinkt met verschillende kleuren en daarna gaatjes is gemaakt. Een beetje hetzelfde zoals ik deed met het strookje, dat ik een oude, gescheurde look wou geven.


De letters heb ik aan elkaar genaaid.


Het bloemetje heb ik ook geinkt. Wanneer ik inkte, had ik altijd hetzelfde blaadje papier als ondergrond liggen. Daardoor kreeg ik op dat blad ook een leuke mengeling van kleuren. Ik heb het hartje van de bloem gemaakt met een cirkeltje dat ik uit dat blaadje geknipt heb.


Voor de zijkant van de foto heb ik zo'n papier gebruikt dat je onder taartjes,... kunt leggen (ik kan helaas niet op de juiste benaming komen, maar jullie weten wel wat ik bedoel.......)


Grungeboard kon hier natuurlijk ook niet ontbreken.

maandag 23 maart 2009

scraptip


ik heb me gewaagd aan een nieuwe uitdaging!!! Van een strookje scrappapier dat ik nog had heb ik een totaal nieuwe look gemaakt en ik moet zeggen dat het wel 'echt' lijkt!


Ik heb het strookje in 2 gesneden, geinkt met de distresskleuren die ik op mijn layout ging gebruiken en dan met mijn hamertje aan de slag gegaan. Ik heb een hele reeks gaatjes geklopt.Redelijk dicht opeen. Dan heb ik af en toe de zijkant gescheurd zodat ik het effect kreeg van een gescheurd blaadje... En je moet toegeven, het lijkt wel een beetje echt.

woensdag 18 maart 2009

Lazy SamHet is ongelooflijk leuk om met dat grungeboard te werken. Eerst wat inkten en dit daarna uitvegen. Het onderste pijltje, naast 'Sam' , heb ik gemaakt van het restje waarin het pijltje zat. Kwestie van niets te laten verloren gaan.Met sasafraspapier, distressinkt en grungeboard werd deze layout gemaakt...

My beautiful smileEen dagje vrij kan heel leuk zijn... Rustig op het gemak mijn schoolwerk voorbereiden, opdrachten afwerken en beginnen aan nieuwe en dan... tussendoor wat scrappen. Ik heb gisterenavond nog een layout gemaakt. Hier het resultaat...

dinsdag 17 maart 2009

schommel-fun

Ik heb me deze namiddag een half uurtje bezig gehouden. Ik denk dat ik nog nooit zo rap een layout klaar had! Alles lag gereed om te lijmen en, toen ik terug kwam van een koffiedrink met vriendinnen, heb ik alles geplakt en nu staat het al op de blog!!!


Ook hier heb ik wat met distressinkt gewerkt. De foto's heb ik weer met 'walnut stain' bewerkt.


Het scrappapier met 'old paper', daarna een beetje 'milled lavender' en dan hier en daar in de hoekjes 'aged mahogany'. De randen van mijn gescheurde stroken heb ik ook met 'aged mahogany' geinkt.


Ik heb plakletters gebruikt en deze met een fijne bruine stift omlijnd. Voor de letters van 'fun' heb ik gewoon een letter 3x nagetekend

maandag 16 maart 2009

DSW 210
Ik heb gisterenavond nog vlug een layout gemaakt. Ik vond de papierkeuze en de foto's heel goed samenpassen. Even stoefen met mezelf ;) De jongens hadden een oud onderstel van een kinderwagen gevonden. En met een pallet en wat strokoorden maakten ze dit leuk karretje. De nummerplaat DSW210 staat voor Dylan, Sam works! En ze hebben er ongeveer 210 minuten plezier mee gehad.

zondag 15 maart 2009

Mijn kerstcadeau
Deze layout heb ik ga maakt nav de challenge bij Tiny's. Ik had daar een pakketje 'Cosmo Cricket' gekocht. Heel leuke kleuren, allemaal dubbelzijdige pagina's, ...
Ik heb de voorpagina, het blad waarop de verschillende pagina's in het klein op staan, ook gebruikt. Ik heb alle vierkantjes uitgeknipt en deze gebruikt voor de kerstballen op mijn layout. Kwestie van zuinig te zijn :)


Ook op deze pagina heb ik gebruik gemaakt van 4 kleuren distressinkt. Eerst wat 'old paper', hierop 'dried marigold' en dan hier en daar een veegje 'weathered wood'. Ik heb de randen weer een beetje afgeschraapt en deze op het eind nog eens met 'walnut stain' geinkt. De kerstballen heb ik ook op dezelfde manier bewerkt. Het topje van de kerstbal is ook met de 'walnut stain' geinkt.
De touwtjes waarmee mijn kerstballen ophangen zijn met DMC draad genaaid.


Ik heb mijn favoriete letterstijl weer toegepast voor het woordje 'Kerst'. Eerst de letters tekenen, daarna nog eens losjes 2x erover en dan met aquarelpotloden (3 kleuren: geel, blauw en bruin) een streepje getrokken. Pas op het eind heb ik met de white spirit alles samen uitgeveegd.

woensdag 11 maart 2009

Met oma naar Bokrijk

Ik probeerde hier niet teveel distressinkt te gebruiken!!! Omdat het regende in Bokrijk heb ik op de bloemblaadjes enkele druppels, glossyaccents, gelegd.

dinsdag 10 maart 2009

Award

En inderdaad, ik was de 'an' die van Natacha een award kreeg. Heel erg leuk om dat zo maar te krijgen. Zie je hem staan rechts, dat roze lieveheersbeestje?????? Dat is hem! tof he!

Bokrijk


De eerste zondag van de krokusvakantie trok ik met mijn moeder, mijn kids en een vriendje van Niels, maar hij staat hier niet bij, naar Bokrijk. Het miezelde wat, voor de niet-Limburgers is dat lichte regen, maar dat kon ons niet deren. Deze foto's zijn in sepia getrokken en na het printen, op mat fotopapier, met distressinkt bewerkt. Ik heb dezelfde kleuren die ik gebruikte op mijn papier laten terugkomen op de foto's...