woensdag 18 februari 2009

chocoladefondueIk heb eindelijk mijn bind-it-all!! En die moet natuurlijk getest worden...hier het resultaat. Ik ga nog moeten leren welke ringen ik moet gebruiken. Deze zijn ietsiepietsie te groot.

Toen mijn vriendin, uit Parijs, enkele weken geleden hier was had zij een doosje mee met daarin 6 potjes voor chocoladefondue. We hadden tegen de kinderen gezegd dat we dat eens zouden doen...maar nu was het zondag zo ver. Lara's vriendinnetje was hier, en samen met Sam en Niels hebben ze genoten!!!

zondag 15 februari 2009

nieuwe look voor een lelijk schriftje!
Mijn man brengt regelmatig eens een gebruikt notitieboekje mee, en soms zit er ook eens een nieuw bij. Van de oude, gebruik ik de kaft en de ringen, om een nieuw boekje mee te scrappen (zie voorbeelden verjaardag scrap boekje). Nu had ik hier nog een nieuw notitieboekje liggen, maar de buitenkant was niet echt mooi. Dus... heb ik me uitgeleefd en er wat opgescrapt. Dit is het resultaat geworden.

Montainbike tocht Niels en Dylan

Niels en Dylan gingen, vorige zaterdag, met Tim mee op een montainbiketochtje, van zowat 25km. Deze foto's trok ik bij hun thuiskomst. Ze waren vuil, moe, maar hadden genoten...
Donderdag ben ik bij Tiny's langs geweest en daar kocht ik dit papier, van de nieuwe collectie, Marrakech van Basic grey.